Τί απαντά ο Δήμος Μαλεβιζίου στην επιστολή του δημοσιογράφου που βρίσκεται αποκλεισμένος εδώ και 9 μέρες στο σπίτι του

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μαλεβιζίου, μέσω της οποίας απαντάει στην επιστολή του δημοσιογράφου Μιχάλη Στρατάκη, που έφερε στο φως το Candiadoc.

Δείτε: Ως θεός που είστε…”- Μια επιστολή στον δήμαρχο Μαλεβιζίου, από γνωστό δημοσιογράφο, που τσακίζει κόκαλα

Ο κ. Στρατάκης καταγγέλλει ότι  είναι αποκλεισμένος στο σπίτι του στη Ροδιά, για 9η ημέρα, καθώς ο δήμος Μαλεβιζίου δεν έχει φροντίσει να διαμορφώσει καν ένα στοιχειώδες πέρασμα που θα τον φέρνει σε επαφή με τον έξω κόσμο!

Δείτε αναλυτικά την απάντηση του δήμου:

Σε απάντηση σχολίου συμπολίτη μας από τη Ροδιά και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σχετική ειδοποίηση για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία στον συγκεκριμένο δρόμο, έγινε το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου, τηλεφωνικά, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη. Όπως και σε κάθε ανάλογο αίτημα, πραγματοποιείται αυτοψία και γίνεται η σχετική αποκατάσταση (τα μηχανήματα του Δήμου εργάζονται συνεχώς σε ανάλογες αποκαταστάσεις σε διάφορα σημεία όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα ζημιών στην αγροτική οδοποιία).

Ο συγκεκριμένος δρόμος μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται στα σημεία παρέμβασης που πρόκειται να αποκατασταθούν μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος του υπ. Εσωτερικών, ένα πρόγραμμα συνολικού ύψους 868.000 ευρώ στο οποίο εντάχτηκε ο Δήμος Μαλεβιζίου, το οποίο μαζί με την συμμετοχή από ίδιους πόρους υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 262.000 ευρώ προβλέπονται για έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Κ. Ροδιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί