Ελεύθερη μετακίνηση για το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος

Ελεύθερη θα είναι η μετακίνηση όλου του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε όλα τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη, οι κάτοχοι των καρτών που εκδίδονται για τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της περιοχής αρμοδιότητας του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΣΥΑΕ και ΣΤΑΣΥ ΑΕ) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, απαλλάσσονται πλήρως της υποχρέωσης καταβολής κομίστρου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, για τον έλεγχο της χρήσης των καρτών, συγκροτείται τριμελές κλιμάκιο ελέγχου, αποτελούμενο από έναν υπάλληλο του ΟΑΣΑ ή του ΟΑΣΘ, έναν εκπρόσωπο του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και έναν υπάλληλο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Παράλληλα για τον έλεγχο χορήγησης καρτών στους δικαιούχους συμφωνείται ότι οι τελευταίοι θα προβαίνουν αυτοπροσώπως απευθείας στην έκδοση καρτών μέσω του δικτύου, ενώ το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ θα διαθέτει προς τον ΟΑΣΑ και τον ΟΑΣΘ, αντίστοιχες έγκυρες καταστάσεις αυτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί