Ταλαιπωρία για τους επιβάτες σε άλλη μία πτήση της Ryanair – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, αντί για τη Θεσσαλονίκη

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν από το βράδυ της Παρασκευής οι 201 επιβάτες πτήσης της Ryanair από Λονδίνο, η οποία, λόγω της κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προσγειώθηκε αντί για Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, άλλη μία πτήση της Ryanair προσγειώθηκε εκτός Θεσσαλονίκης.

Δείτε: Οδύσσεια για εκατοντάδες επιβάτες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη- Πτήση κατέληξε στη… Ρουμανία

Πτήση της Aegean παρέλαβε τους 201 εγκλωβισμένους επιβάτες στη Ρουμανία- Ανάμεσά τους και Κρητικοί

Πυρά Σπίρτζη κατά της Ryanair για την ταλαιπωρία των επιβατών

Αεροπλάνο της Ryanair που ξεκίνησε από την Μπολόνια της Ιταλίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν προσέγγισε το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη με 171 επιβάτες. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”, όπως αναφέρει το news247.gr.

Όπως έγινε γνωστό, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου αναχώρησε λίγο μετά τις 10.20 το πρωί πτήση της Aegean, η οποία ήταν καθηλωμένη στο “Νίκος Καζαντζάκης” από το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί