Ο βούρκος των “αρίστων”…

Τσιρίζουν, απειλούν, χτυπιούνται και δείχνουν το δάχτυλο! Όλοι οι “άριστοι” και κοστουμάτοι του συστήματος που κατέκλεψε και χρεοκόπησε τη χώρα.

Η σύλληψη του συμβούλου τους στο υπουργείο Υγείας και άλλοτε διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκου Μανιαδάκη, δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis, καθώς οι αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του μέχρι τώρα προστατευόμενου μάρτυρα για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις που ορίζει ο νόμος 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Η σύλληψη Μανιαδάκη συνδέει πλέον όλους τους “άριστους” του συστήματος απευθείας με τον βούρκο της Novartis. Και τώρα πλέον αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη τα επόμενα βήματα που θα δείξουν τον ρόλο όλου αυτού του συρφετού, για να καταλάβουμε καλά γιατί τσιρίζει…

Κι όπως έγραψε πριν λίγες ώρες ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, “αυτο που εγινε χθες με το Μανιαδακη ηταν μονο η αρχή !
Κανένα παρακράτος ,καμια “αργοπορία” ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τη διερεύνηση και τιμωρία αυτών που ΚΑΤΕΚΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ τη χώρα και τωρα τολμάνε να κουνάνε το δάκτυλο ,να απειλούν με μηνύσεις και να θέλουν οι “άριστοι της λαμογιάς”να ξανακυβερνήσουν!!!
Απο αυριο στοιχεία με ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ,ονόματα και διευθύνσεις ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ……
Τέρμα η υπομονή και η ανοχή στους αργούς ρυθμούς και στις υπόγειες κινήσεις των μηχανισμών της διαφθοράς!!!”

Candiot

 

Δείτε ακόμη:

Υπόθεση Novartis: Κατηγορούμενος πλέον για παθητική δωροδοκία ο άλλοτε διοικητής του ΠΑΓΝΗ

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο για την υπόθεση Novartis πρώην διοικητής του ΠΑΓΝΗ

Πολάκης για Novartis: Η εμπλοκή του πρώην διοικητή του ΠΑΓΝΗ και ο άλλοτε υπουργός που… τσιρίζει!

Το σκάνδαλο Novartis και ο επί χρόνια διοικητής του ΠΑΓΝΗ, άτυπος σύμβουλος των υπουργών Υγείας της ΝΔ

Η Novartis “φακέλωνε” πολιτικούς!- Ο εχθρός Πολάκης και οι αναφορές σε 2 ακόμα πρόσωπα στην Κρήτη- Ο πιθανοί σύμμαχοι Μητσοτάκης και άλλοι (έγγραφα)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί