Ευρωπαϊκή πλατεία vs πλατεία του Ηρακλείου: Βρείτε τις ομοιότητες (φωτό)

Με ανάρτησή της στο facebook, η γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, Γεωργία Ξημεράκη, κάνει τη σύγκριση μεταξύ μιας τυπικής Ευρωπαϊκής πλατείας και μίας κεντρικής πλατείας του Ηρακλείου, με αφορμή τη δήλωση του αντιδημάρχου Γιάννη Αναστασάκη.

Δείτε: Ο αντιδήμαρχος κατάλαβε ότι το κέντρο του Ηρακλείου μοιάζει με… σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη! (φωτο)

Μα ναι, το Ηράκλειο μοιάζει με ευρωπαϊκή πόλη, όπως λέει αυτάρεσκα ο αντιδήμαρχος! (φωτο)

“Εγκαινίασε” την Ίδης!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή της, μέσω του δημότη Ηράκλειου κάνει τη πρόταση για την εξασφάλιση του 100% της μη έλευσης οχημάτων στους πεζόδρομους.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της:

Ένα πεντάλεπτο ψάξιμο στο Google για να
δω μερικές ευρωπαϊκές πλατείες,μια και πολύς λόγος γίνεται αν είμαστε ή όχι στα ίδια επίπεδα, κατέληξα ότι απλά ονειρευόμαστε.
Η πρώτη φωτογραφία έχει μια πραγματική
Ευρωπαϊκή πλατεία που είναι γεμάτη ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ σε αντίθεση με τις δικές μας που είναι γεμάτες ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ. 
Τη καραμέλα ” ο Έλληνας δεν έχει παιδεία ” εγώ δε το ασπάζομαι. Μην τον υποτιμάτε. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο γερμανός ,ο Σουηδός ή ο άγγλος έχει περισσότερη παιδεία από τον Έλληνα. Όχι. Απλά ξέρει ότι θα έχει κυρώσεις αν παραβεί κανόνες.
Αν ξέρει όμως ότι το σχέδιο της πλατείας ή του πεζόδρομου διασφαλίζει 100% χωρίς, “παραθυράκια ” τη μη έλευση οχημάτων ούτε καν θα προσπαθήσει.
Μέσω του δημότη Ηράκλειου κάνω τη πρόταση για για την εξασφάλιση του 100% της μη έλευση οχημάτων στους χώρους πεζοπορίας πιέζω (3η φωτογραφία)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί