Η πολυεθνική που κάνει απόβαση στην Κρήτη!- Πού θα επενδύσει

Η θυγατρική της πολυεθνικής εταιρείας VOLTALIA, ενός πολύ μεγάλου “παίχτη” διεθνώς στον τομέα των ΑΠΕ, κάνει δυναμικές κινήσεις για επενδύσεις στην Κρήτη, τόσο στα αιολικά, όσο και στα φωτοβολταϊκά, αλλά και ενόψει των καλωδίων. Η VOLTALIA GREECE πάντως έχει πάρει στελέχη και φαίνεται ότι «ωριμάζει» έργα με γοργούς ρυθμούς. Ούτως ή άλλως τα «αφεντικά» της πολυεθνικής είναι σαφές ότι «βλέπουν» επενδυτικά τη χώρα μας, όπου η εταιρεία έχει ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα και δυναμική παρουσία στις ΑΠΕ.

Η Voltalia Ελλάδος Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί θυγατρική της Γαλλικής εταιρείας Voltalia S.Α. και έκτοτε επενδύει, λειτουργεί και συντηρεί σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε όλη την Ελλάδα. Σε πλήρη ταύτιση με τις αρχές του ομίλου Voltalia, συνδυάζει την διεθνή εμπειρία και την τεχνογνωσία της Γαλλικής μητρικής εταιρείας με τη δική της πρωτοπόρο παρουσία στην Ελληνική αγορά.
Σε συνέχεια της ανάπτυξης του στρατηγικού τομέα της Λειτουργίας και Συντήρησης (Ο&Μ) έργων ΑΠΕ, η Voltalia αναλαμβάνει τη διαχείριση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων τρίτων. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης, ενώ παράλληλα παρέχει αποτελεσματικές λύσεις βελτίωσης και αναβάθμισης υφιστάμενων φωτοβολταϊκών σταθμών.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί