Λεφτά να δεις Μιχάλη, όχι λεφτά με χαχαλιές, αλλά με το τσουβάλι! (ή, Σταύρο, πού πήγαν 21 εκατ. €;)

Εκλογές έρχονται και στην Κρήτη των ελάχιστων υποδομών, των ανύπαρκτων δρόμων, στην Κρήτη του “πράσινου κράτους”, γίνονται και θαύματα, εν μέσω λαμπρών τελετών, προβολής υποψηφίων! Για παράδειγμα, στη “γιορτή του ποδοσφαιριστή”, που έστησε ο σημερινός περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, για να μας πει πόσο καλά τα έκανε στον αθλητισμό, μάθαμε ότι έχει δώσει ήδη 21 εκατομμύρια ευρώ και πρόκειται τους επόμενους μήνες να δώσει και πολλά άλλα, καθώς ανακοίνωσε ότι κάνει 4 γήπεδα για τις ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αλλά τις αθλητικές υποδομές σε όλους- παρακαλώ- τους δήμους της Κρήτης, όπως βλέπετε και στην ανακοίνωση της περιφέρειας!

Καλά, μην περιμένετε κι εσείς (ή ο ερασιτεχνικός αθλητισμός) να δείτε αθλητικές υποδομές από τα εκατομμύρια που τρέχουν από τα μπατζάκια του Αρναουτάκη. Ρουσφετάκια στους παράγοντες είναι αυτά τα 21 εκατομμύρια (ας μας δείξουν και πού πήγαν…) που λέει ότι έδωσε τα τελευταία χρόνια… Ρουσφέτια σε δικούς του παράγοντες, αυτούς που στηρίζουν το σάπιο σύστημα της Δανιμαρκίας, στο οποίο ούτε ή άλλως αποτελούν δοκάρια (όχι αυτά των ποδοσφαιρικών γηπέδων).

Χρήμα, μπόλικο χρήμα, που δεν ξέρουμε πού πήγε…

Χρήμα, ακόμα πιο μπόλικο, θα ανακοινώνεται και στον αθλητισμό και αλλού όσο φτάνει ο Μάης των εκλογών.

Κι όπως λέει ένα παλιό κρητικό άσμα, “λεφτά να δεις Μιχάλη, όχι λεφτά με χαχαλιές, αλλά με το τσουβάλι”!

Κι όλα αυτά γίνονται ενόψει, φυσικά, των εκλογών και της ανάγκης να περιποιηθούν το προφίλ του τα μέσα ενημέρωσης, που ούτως ή άλλως χρυσοπληρώνονται από τον Σταύρο, όχι φυσικά από την τσέπη του, αλλά από την τσέπη του δημοσίου…

Πολιτικάντικοι επαρχιωτισμοί, χωρίς να ανοίγει μύτη…

Candiot

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί