Βίντεο – ντοκουμέντο: Έτσι διέφυγαν οι δράστες της επίθεσης στον ΣΚΑΪ

Την προσπάθεια των δραστών να διαφύγουν, αφού πρώτα είχαν τοποθετήσει τη βόμβα στο κτίριο που στεγάζεται ο ΣΚΑΪ και η «Καθημερινή» στο Φάληρο, καταγράφει βίντεο – ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δείτε, ο λόγος για το σκουρόχρωμο Opel που που βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα. Ωστόσο, όπως προκύπτει από την επεξεργασία του βίντεο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή», προκύπτει πως οι δράστες κινήθηκαν επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πρώτα τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου. Εν συνεχεία, διέφυγαν κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω ακριβώς από το κτίριο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 19 Νοεμβρίου από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ωστόσο, οι επιβάτες το εγκατέλειψαν και το πυρπόλησαν στην οδό Αρκάδων στις 2 τα ξημερώματα, περίπου 10 με 15 λεπτά από τη στιγμή που ενεργοποίησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Την ίδια ώρα, το επίμαχο όχημα εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για δακτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη DNA.

 

Πηγή: Καθημερινή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί