Διαπολιτισμική εκπαίδευση, υποστήριξη μαθητών από διαφοροποιημένα περιβάλλοντα στο σχολείο

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης υλοποιεί το Πρόγραμμα «Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Περιβάλλοντα στο Σχολείο.»

Το Πρόγραμμα έχει σκοπό την επιμόρφωση των ενδιαφερόμενων σε θέματα που άπτονται της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και της διευκόλυνσης της πρόσβασης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στο εκπαιδευτικό σύστημα και ομάδων πληθυσμού με γλωσσικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες (πρόσφυγες, μετανάστες, παλιννοστούντες, Ρομά, κ.ά.) στο
σχολείο.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2019.

Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη Βεβαίωση Παρακολούθησης 420 ωρών, από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και Συνοδευτικού εντύπου europass, με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες είναι έως 10 Ιανουαρίου 2019.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.ekpaideusi.org

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε πληροφορία στο email: info@ekpaideusi.org ή/και στο τηλέφωνο 2831077641.

Την οικονομική διαχείριση του Προγράμματος έχει ο Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο/η είναι 650 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται σε δύο δόσεις των 325€.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί