Σεμινάριο με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου

Η Αντιδημαρχία Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης – Καινοτομίας του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τη Μονάδα Μικροβιολογίας Τροφίμων, Υδάτων και Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και  το Σωματείο Καθαριστριών N. Ηρακλείου, διοργάνωσε σεμινάριο το απόγευμα της Παρασκευής 7/12/2018 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (Λεωφ. Δημοκρατίας 10,τκ 71306) με θέμα: «Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης στα σχολεία». Στο πλαίσιο του σεμιναρίου  χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς, η πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Στέλλα Φοδελιανάκη.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Βασίλης Σανδαλάκης, Μοριακός Βιολόγος  B.Sc., M.Sc., Ph.D. στην Μονάδα Μικροβιολογίας Τροφίμων, Υδάτων και Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα: «Μικροβιολογία και Υγιεινή χώρων σχολικού περιβάλλοντος». Επίσης μίλησε ο κ. Αντώνης Παπαδάκης Αντώνιος, Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c., Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας με θέμα: «Χρήσιμοι κανόνες υγιεινής και οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης στα σχολικά κτίρια».

Το σεμινάριο απευθυνόταν στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίες και εκδήλωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με σκοπό την ενημέρωσή τους  σχετικά με τους κανόνες καθαρισμού και απολύμανσης των σχολικών κτιρίων για την πρόληψη μετάδοσης λοιμώξεων, παρέχοντας τους γνώσεις και χρήσιμες οδηγίες ώστε να αντεπεξέλθουν στο ιδιαίτερα δύσκολο λειτούργημά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί