Απίστευτη καταγγελία από τη Λέσβο: Κάτοικος τρώει αδέσποτα σκυλιά και γάτες (Σκληρές photo)

Σοκ προκαλεί καταγγελία από τη Λέσβο, σύμφωνα με την οποία κάτοικος χωριού στα νότια του νησιού σφάζει και τρώει αδέσποτα σκυλιά και γάτες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έχει γίνει στην φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός», στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, πρόκειται για άτομο που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πριν μερικές ημέρες έγινε αυτοψία κοντά στην οικία του ατόμου και βρέθηκαν κουφάρια από γάτες και σκύλους.

Από την αυτοψία δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία καθώς είναι δύσκολο να αποδειχθεί από τα κουφάρια ζώων η ταυτότητα του δράστη.

Κάτοικος της περιοχής σε επικοινωνία που είχε με το lesvosnews.net τόνισε ότι υπάρχει κλίμα φόβου και αυτό εμποδίζει πολλούς κατοίκους να κάνουν επώνυμη καταγγελία. Όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής όταν πριν από μερικές ημέρες τόλμησε να φωνάξει την Αστυνομία η απάντηση του συγκεκριμένου ατόμου (ως αντίποινα) ήταν να γεμίσει το τοίχο του σπιτιού (του κατοίκου) με κόπρανα.

Τόνισε ότι ο χώρος που διαμένει το συγκεκριμένο άτομο αποτελεί υγειονομική βόμβα! Γενικά η συμπεριφορά του – συνεχίζει ο κάτοικος της περιοχής – είναι άκρως αποκλίνουσα και ενοχλεί – τρομοκρατεί και τα παιδιά του χωριού.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί