Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού με 3-1!- Δείτε τα γκολ σε βίντεο

Μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 πέτυχε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Το 1-0 για τον ΟΦΗ πέτυχε μόλις στο 5΄ο Δεληγιαννίδης που βρέθηκε αφύλακτος -μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Βουό- μέσα στην περιοχή και με σκαστό σουτ νίκησε τον Διούδη, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 36΄ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Ο Ινσούα σέντραρε από τα αριστερά και ο Κάτσε ήλθε σαν τρέιλερ στην περιοχή και με κεφαλιά ψαράκι σκόραρε.

Ο ΟΦΗ μπόρεσε να αντιδράσει γρήγορα και στο 40΄ο Πλατέλλας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, ο Διούδης δεν αντέδρασε καλά και έτσι έγινε το 2-1.

Στο 62΄έγινε το 3-1. Ο Σασι πέρασε τη μπάλα για τον Πλατέλλα, ο Μαυρομάτης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Κοροβέσης σούτερε την ώρα που ο Διούδης έχει πέσει στην άλλη γωνία, γράφοντας το 3-1.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (90΄+2΄Μιχόγεβιτς), Νάστος, Κυριακίδης, Σασί (72΄Παπαστεριανός), Πλατέλλας (85΄Κουτσιανικούλης), Βουό

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα (63΄Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Δώνης (63΄Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομάτης (83΄Στάικος), Κάτσε, Πούγγουρας

 

Δείτε τα γκολ σε βίντεο

Το γκολ του Δεληγιαννίδη με το οποίο ο ΟΦΗ προηγήθηκε 1-0 στο 5΄

 

https://youtu.be/RQl5C9RddFA

Το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού με τον Κάτσε

https://youtu.be/ZPJRTunSCgo

 

Το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ με τον Πλατέλα στο 40΄

 

https://youtu.be/xRY7Sqp5-EY

Το 3-1 με τον Κοροβέση

https://youtu.be/IPgbGiMKA9Y

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί