Συνεχίζουν να σκοτώνουν ζώα στο Αρκαλοχώρι – Οργή από τους κατοίκους

Ανενόχλητα συνεχίζουν το δολοφονικό τους έργο τα ανθρωπόμορφα τέρατα στο Αρκαλοχώρι, μόλις λίγες μέρες μετά το προηγούμενο χτύπημά τους.

Δείτε: Ηράκλειο: Ασυνείδητοι σκόρπισαν πάλι τον θάνατο – Σκληρές φωτογραφίες

Όπως καταγγέλλει γυναίκα στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω της Ομάδας Εθελοντών Νοιάζομαι, πρόκειται για την δεύτερη απόπειρα μέσα σε είκοσι ημέρες και οι εικόνες από το σημείο είναι τραγικές.

Οι άνθρωποι μαζεύουν πτώματα ζώων και είναι εξοργισμένοι.

Ο τρόπος που χτύπησε ο δράστης ή οι δράστες και αυτήν την φορά ήταν οργανωμένος, ενώ χρησιμοποιήθηκε δηλητήριο που έχει απαγορευτεί.

Δείτε τί αναφέρεται στην ανάρτηση:

Φόλες στο Αρκαλοχωρι, Ηρακλειο Κρητης!! Εχουν ξεπαστρεψει παρα πολλα ζωα τα οποια φροντιζονταν απο κατοίκους της περιοχης!! Ηταν η 2η αποπειρα θανάτωσης μεσα σε 20 μερες!! Εχουν παει στην αστυνομια κ αρνείται να επεμβει!! Απο χτες το βραδυ χαροπαλευουν οσα δν πεθαναν επι τοπου κ τα φαρμακεια δν εχουν τις ενεσεις αντιδοτα για να χορηγησουν στα σκυλια οι κατοικοι που τα φροντιζουν!! Ειδοποιηθηκαν φιλοζωικες απο Ηράκλειο οι οποιες θα φερουν ενεσεις απο κει αλλα ποσα ζωα θα τα καταφερουν ν αντεξουν μεχρι τοτε;; Τα δολώματα ηταν ωμο κοτοπουλο με μια πρασινη ουσια πανω που πιθανολογειται να ειναι λανέιντ το οποιο εχει απαγορευτει!! Οι κατοικοι εχουν βγει απ το πρωι κ μαζευουν πτωματα ζωων που φροντιζαν που εσωσαν απο καλαζαρ κ αλλες αρρωστιες κ τοσα χρονια φροντιζαν κ αγαπουσαν!! Οσα ζωα εχουν ζησει τα χουν σε ενα χωραφι κ τα φροντιζουν ολα μαζι οπως μπορουν!! Αλλοι ψαχνουν για υπολείμματα φολας να τα μαζεψουν!!
Το εγκλημα ηταν οργανωμένο!!! Κανεις δν ειδε κανεις δν ακουσε κ η αστυνομια αρνείται να κανει τη δουλεια της!!!
Δν το ευχομαι φυσικά αλλα μονο αν ειχε δηλητηριαστεί καποιο παιδι που θα επαιζε στη γειτονια μονο τοτε θα επαιρναν σοβαρα το θεμα της φολας!!! Αυτο εχει γινει στην Αθήνα κ οχι μια φορα!! Πρεπει να το παρουν στα σοβαρα πια αυτο το θεμα!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί