Στον εισαγγελέα «γαλάζιο» στέλεχος για την αισχρή ανάρτηση σε σχέση με τη φοιτήτρια στη Ρόδο

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο υποψήφιος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ρόδο και στέλεχος της ΝΔ, Π.Ε., που φέρεται να προχώρησε σε αισχρή ανάρτηση για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Όταν μιλάμε για κουλτούρα του βιασμού μιλάμε για όσα ακούγονται μετά από ένα βιασμό που έγινε γνωστός, όπως αυτός της άτυχης φοιτήτριας που θύτης και θύμα εξισώνονται και στις περισσότερες φορές φταίει κιόλας το θύμα.

Με αυτή την κουλτούρα φαίνεται πως μεγάλωσε και ο Π.Ε. ο οποίος με μία αισχρή ανάρτησή του ενοχοποιεί το θύμα γράφοντας πως «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες».

Μετά τον σάλο που ακολούθησε τις δηλώσεις του, το στέλεχος της ΝΔ έσπευσε να διαγράψει την ανάρτηση αλλά και το προφίλ του συνολικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο συγκεκριμένος  φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα, που μεταξύ κι άλλων, προχώρησαν σε εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Με πληροφορίες από documentoalfavita, tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί