Κρήτη: Σύλληψη για τον εμπρησμό σε χωματουργικά μηχανήματα – Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Έναν 28χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι υπαίτιος για τον εμπρησμό στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας το βράδυ της Τρίτης εντόπισε η αστυνομία.

Δείτε: Κρήτη: Συναγερμός για φωτιά σε μηχανήματα – Κάνουν λόγο για εμπρησμό

Κρήτη: Εκβιασμοί πίσω από τον εμπρησμό στα χωματουργικά μηχανήματα; (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθές τη νύχτα ο δράστης εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας όπου ομολόγησε την πράξη του. Πρόκειται για ιδιοκτήτη χωματουργικών μηχανημάτων, και φέρεται να προχώρησε σε αυτήν την πράξη λόγω επαγγελματικού ανταγωνισμού. Αυτήν την ώρα οδηγείται στον εισαγγελέα Νεάπολης.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί άλλο ένα άτομο, το οποίο ωστόσο, δεν έχει ομολογήσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τη φωτιά κάηκαν 7 χωματουργικά μηχανήματα της εταιρείας Αδελφοί Μητσόπουλοι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε, σήμερα υπόθεση  εμπρησμού που διαπράχθηκε προχθέςτο βράδυ σε επιχείρηση, στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος  κατηγορείται για εμπρησμό.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ άγνωστο άτομο, προκάλεσε πυρκαγιά σε έξι χωματουργικά μηχανήματα, επιχείρησης ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τριών μηχανημάτων.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και την εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου  σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Περιφέρειας Κρήτης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε προβεί στην εν λόγω ενέργεια του εμπρησμού στην επιχείρηση του 52χρονου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν οι  ανωτέρω Υπηρεσίες και συνελήφθη ο 28χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί