Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από την απολογία του 19χρονου – “Η Ελένη παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο”

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε στην απολογία του ο 19χρονος Αλβανός καθώς αποκάλυψε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την χτύπησαν τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο!

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Οπως λέει ο 19χρονος Αλβανος η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορούν ο ένας τον άλλο για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας 

Οι αλληλοκατηγορίες των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη φαίνεται πως θα συνεχιστούν και ενώπιον του Εισαγγελέα. Μπορεί και ο Αλαβνός και ο Ελληνας να παραδέχονται το τι έχει συμβεί στη κοπέλα και ότι ήταν μπροστά, ωστόσο κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος την βίασε, την χτύπησε και τελικά την πέταξε στα βράχια.

Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο 

Από τη στιγμή που «έσπασαν» οι δύο νεαροί, σε μία προσπάθεια να ελαφρύνουν ο καθένας για τον εαυτό του το κατηγορητήριο ξεκίνησαν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται να είπε για τον Ελληνα φίλο του «Όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις». Παράλληλα στην κατάθεση του στους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 23χρονος Έλληνας το τελευταίο διάστημα ασχολούνται πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και πήγαινε καθημερινά στο γυμναστήριο.

Τα αρνείται όλα ο Ελληνας κατηγορούμενος

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ελληνα κατηγορούμενο στην υπόθεση ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Μάλιστα τόνισε ότι ο πελάτης αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία όμως παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του. Επιπλέον ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε την νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της.
Ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα.

iefimerida.gr 

Δείτε ακόμη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί