Αποφυλακίζεται το “τέρας του Γουόρτσεστερ” – Σκότωσε τρία παιδιά και τα κρέμασε στον φράχτη του

Αποφυλακίζεται έπειτα από 45 χρόνια με απόφαση του Συμβουλίου Αναστολών ο Ντέιβιντ ΜακΓκρίβι, που αποκαλείται το “τέρας του Γουόρτσεστερ” στη Βρετανία.

Ο ΜακΓκρίβι είχε καταδικαστεί σε ισόβια το 1973 όταν σκότωσε τρία παιδιά και τα κρέμασε στον φράχτη του. Συγκεκριμένα είχε σκοτώσει τον 4χρονο Πολ Ραλφ και τις αδερφές του, τη δίχρονη Ντόουν και την εννέα μηνών Σαμάνθα στο σπίτι τους, προτού κρεμάσει τα ακρωτηριασμένα πτώματα στον φράχτη. Ο 4χρονος είχε υποστεί στραγγαλισμό, η Ντόουν έφερε κομμένο λαιμό και η Σαμάνθα πέθανε από συντριπτικό κάταγμα στο κρανίο, σύμφωνα με το skynews.com.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, ήταν οικογενειακός φίλος και ενοικιαστής. Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά γιατί το ένα από αυτά δεν σταματούσε να κλαίει. Το Συμβούλιο Αναστολών αποφάσισε την αποφυλάκισή του έπειτα από ακρόαση.

Η μητέρα των παιδιών ξεσπά μιλώντας στη Sun για αυτήν την απόφαση: “Κάρφωσε τα μωρά μου στα κάγκελα, για όνομα Του Θεού, τα ακρωτηρίασε και πέθαναν μέσα σε αγωνία. Ήθελα να πεθάνει και να υποφέρει όπως είχε συμβεί στα παιδιά μου αλλά με είχαν διαβεβαιώσει ότι τα εγκλήματά του ήταν τόσο φριχτά που δεν θα έβγαινε ποτέ από τη φυλακή. Παρά το γεγονός ότι τους ικέτευσα να τον κρατήσουν μέσα, με πρόδωσαν!”.

Τα μέλη του Συμβουλίου εξέτασαν τα στοιχεία που είχαν όπως και τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων κι έπειτα από προφορική ακρόαση αποφάσισαν την αποφυλάκισή του κρίνοντάς τον κατάλληλο για προσαρμογή στην κοινωνία.

 

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί