Η αλαζονεία του Αδ. Γεωργιάδη: “Αν ήθελα, θα μπορούσα να αποσπάσω και τους 700 υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ στο γραφείο μου!” (Βίντεο)

“Μπορούσα να αποσπάσω στο γραφείο μου και τους 700 υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ αν ήθελα» ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στον ΑΝΤ1 σε μια επίδειξη αλαζονείας και αμετροέπειας.

«Αν ήταν τόσο νόμιμα όλα, παραμένει ανεξήγητο γιατί προσκομίστηκαν μέχρι και πλαστά έγγραφα για να καλυφθεί αυτό», δήλωσε από τη μεριά του ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αν. Μπαλωμενάκης στην ΕΡΤ,  όπως παραμένει ανεξήγητο και γιατί «υπήρξε ολόκληρος συντονισμός για να εξαπατηθεί και η Εξεταστική επιτροπή και η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «13 υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ εργάστηκαν στο υπουργικό του γραφείο για το ΚΕΕΛΠΝΟ» πριν προσθέσει ότι αν ήθελε, θα μπορούσε να αποσπάσει και τους 700!

Να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ που εργάζονταν στο υπουργικό γραφείο Γεωργιάδη πληρώνονταν από το υπουργείο, ενώ δεν εργάστηκαν ούτε μία μέρα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Γιατί δεν τους προσλάμβανε απευθείας στο γραφείο του;

Είναι «το πιο γελοίο πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας για την αγορά εμβολίων και εκ μέρους του Δημήτρη Αβραμόπουλου: “Ότι έκανε το υπουργείο Υγείας και ο Δημ. Αβραμόπουλος τότε, έκαναν και όλα τα ευρωπαϊκά κράτη την περίοδο της πανδημίας. Εφάρμοσε δηλαδή τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ”.

Ο δημοσιογράφος που παρευρίσκονταν στο πάνελ του ΑΝΤ1 επισήμανε: «Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη πήραν αντιϊκά εμβόλια για το 10% του πληθυσμού τους, Εμείς, για ένα κράτος 10 εκατομμυρίων πήραμε 16 εκατομμύρια αντιικούς ορούς, χρησιμοποιήθηκαν οι 370.000 και οι υπόλοιποι κάηκαν στον κλίβανο»…

Ωστόσο, ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε πως «όσα λέτε είναι λάθος», και με τη γνωστή του υπερβολή απάντησε πως «ναι, 16 εκατ. εμβόλια αγοράστηκαν και 36 θα έπρεπε να αγοραστούν αν το έλεγε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας». Και μετά κοίταζε αλλού…

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί