Ο Μαριάς ανακήρυξε “εθνομάρτυρα” τον Κατσίφα και κάνει μνημόσυνο στο Ηράκλειο με ομάδα που καλεί σε “εθνικές καταλήψεις” στα σχολεία! (φωτο)

Μνημόσυνο για τον Κατσίφα οργανώνει την ερχόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο ο ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, συνεργαζόμενος με οργάνωση που καλεί τους μαθητές σε “εθνικές καταλήψεις” για το Μακεδονικό και υποστηρίζει αντιμεταναστευτικές θέσεις ώστε να μείνει “καθαρός” ο ελληνισμός!

Το μνημόσυνο οργανώνει στον Άγιο Μηνά ο ο ευρωβουλευτής που, θυμίζουμε, ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ λίγο μετά την εκλογή του και κράτησε την έδρα του στο ευρωκοινοβούλιο.

Την οργάνωση του μνημοσύνου έχει ο ίδιος ο ευρωβουλευτής, μέσω του κινήματός του “Ελλάδα- ο άλλος δρόμος”, αλλά και την οργάνωση “Άρδην”, που με διακήρυξή του πριν από λίγες ημέρες κάλεσε σε καταλήψεις τους μαθητές για το Μακεδονικό, μαζί δηλαδή με ακροδεξιές, εθνικιστικές και φασιστικές οργανώσεις.

Το “Άρδην” διακηρύττει, εκτός από τον ξεσηκωμό των μαθητών για τη Μακεδονία και την αντιμεταναστευτική του διάθεση “για να μη χαθεί ο ελληνισμός”, ότι οι γενικές του κατευθύνσεις “αποτελούν μια απόπειρα δημιουργικής σύνθεσης ανάμεσα στην αρχαιοελληνική αμεσοδημοκρατική παράδοση της ελευθερίας, στην ορθόδοξη παράδοση, που επί δεκαεφτά αιώνες ταυτίστηκε με τον ελληνισμό, στο αντιστασιακό ήθος του νεώτερου ελληνισμού και στις απελευθερωτικές παραδόσεις και κινήματα των υπόλοιπων λαών”.

Για το μεταναστευτικό, με “κομψό” αλλά ξεκάθαρο τρόπο, χωρίς δηλαδή να χρησιμοποιεί φρασεολογία ακροδεξιάς, σημειώνει στη διακήρυξή του: “Στην Ελλάδα, το μεταναστευτικό αδιέξοδο τίθεται με πολύ πιο επιτακτικό τρόπο. Διότι η χώρα μας φθίνει δημογραφικά, βρίσκεται κοντά με τη ζώνη της κύριας παγκόσμιας αντιπαράθεσης, και ταυτόχρονα απειλείται με ανοιχτή υποταγή στη νέο-οθωμανική Τουρκία. Η τελευταία, κατευθύνει συστηματικά μουσουλμανικούς πληθυσμούς προς την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, για να τους μεταβάλει σε δεύτερο χρόνο σε όργανο της πολιτικής της.
Κατά συνέπεια, το μεταναστευτικό αδιέξοδο στην χώρα μας δεν εγείρει μόνον ανθρωπιστικά ζητήματα αλλά πρωτίστως ζητήματα εθνικής, πολιτιστικής και κοινωνικής συνοχής, ασφάλειας, και κρατικής κυριαρχίας: Η ελληνική κοινωνία βαίνει προς «λιβανοποίηση»· η κατάσταση που διαμορφώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, όπου υπό το πρόσχημα του «ανθρωπισμού» και με όχημα τις ΜΚΟ επιχειρείται μια μεγάλης κλίμακας εξωτερική επέμβαση στην χώρα μας, από τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και τον Σόρος μέχρι την Τουρκία και το… Κατάρ, αρκεί για να πείσει για του λόγου το αληθές”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί