Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης στο Ηράκλειο

Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης, θα βρίσκεται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 6.30μμ στο Βιβλιοπωλείο Κίχλη, στο Ηράκλειο, όπου θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες του.

Ο Γ. Μακριδάκης θα έρθει στο Ηράκλειο το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στα πλαίσια των ‘Ημερών Μεσογειακού Κινηματογράφου στο Πολιτιστικό Κέντρο, και θα μιλήσει μετά την προβολή της ταινίας ’87 λεπτά’ .Η συγκεκριμένη ταινία του τούρκου Τσαγάν Ιρμάκ, έγινε με αφορμή μια έρευνα που είχε διεξάγει ο Γ.Μακριδάκης.

Ο Γ.Μακριδάκης είναι ένας πολύ σπουδαίος, σημαντικός και αγαπητός σύγχρονος Έλληνας συγγραφέας. Έχει γράψει 12 βιβλία λογοτεχνίας και έχει επιμεληθεί βιβλία μελετών για την Χίο την ιδιαίτερη πατρίδα του. Η νουβέλα του “Η δεξιά τσέπη του ράσου” ,γυρίστηκε φέτος ταινία από τον σκηνοθέτη  Γιάννη Λαπατά και παρουσιάστηκε στο 59ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Το Βιλιοπωλείο ΚΙΧΛΗ (Ευγενικού & Χάνδακος ) έχει πραγματοποιήσει επίσης δυο ακόμα εκδηλώσεις-συζητήσεις με τον Γ.Μακριδάκη, για τα βιβλία του “Ανάμισης  Τενεκές” και “Δεξιά τσέπη του ράσου”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί