Δράσεις για γονείς και παιδιά στο Ηράκλειο

Μουσικό παιχνίδι για παιδιά 3 έως 5 ετών και γιόγκα για τους γονείς, θα πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Mariposa, από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 από τις 17.15- 18.30.

Η ανακοίνωση του πολυχώρου:

Ελάτε να ανακαλύψουμε μέσα από το παιχνίδι τον κόσμο της μουσικής, τα τραγούδια, τους ρυθμούς και τις παραδόσεις μας!
Παράλληλα σε διπλανή αίθουσα ο γονέας θα συμμετέχει σε μια πρακτική Vinyasa yoga.

Το μουσικό παιχνίδι, βασίζεται στις θεωρίες και τις τεχνικές των δασκάλων: Orff, Kodaly, Dalcroze σε συνδυασμό με τη διδασκαλίας των αρχών της παραδοσιακής και κλασικής μουσικής.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών ικανοτήτων των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Ο συνδυασμός του παιχνιδιού με τον ρυθμό, την κίνηση, την έκφραση και τον αυτοσχεδιασμό, δίνει την ευκαιρία στο παιδί, απελευθερωμένο πια,
να χαρεί, να αυτονομηθεί και να παίξει.

Παράλληλα οι συνοδοί έχουν την ευκαιρία μέσα από τη πρακτική της Vinyasa yoga να απομακρύνουν τη σωματική ένταση που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να εφαρμόσουν τεχνικές χαλάρωσης.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της γιόγκα η καλή φυσική κατάσταση και η ηρεμία του νου που προσφέρει η πρακτική είναι τα ουσιώδη στοιχεία για μία καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

Αριθμός θέσεων περιορισμένος.
Δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6992337927 Σταυρούλα Χριστοδουλοπούλου
6985598342 ‘Εφη Αρμένη
Inbox: Effie Armeni, Stavroula Christodoulopoulou

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί