Τα… ατιμούλικα της ΝΔ και τα ΚΕΕΛΠΝΟ-ταϊσμενα ΜΜΕ!

Σε κόντρα με τη ΝΔ και σκληρές εκφράσεις οδήγησε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Ρένα Δούρου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κάνει λόγο για “προπαγανδιστές της πεντάρας” που “στήνουν θέμα εκ του μη όντος”  ενώ μιλάει για …ΚΕΕΛΠΝΟ-ταϊσμένα ΜΜΕ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Πολάκη και την ανακοίνωση της ΝΔ, που την προκάλεσε:

Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ενταύθα

Είστε και πονηρουληδες ατιμουλικα εκει στα υπόγεια του μουρουτικου γκαιμπελισμου στην Πειραιώς !!!!Στήνετε θέμα εκ του μη όντος “αξιοποιώντας” τα κεελπνοταϊσμενα ΜΜΕ σας που ειρωνεύτηκα με την αναρτηση για τις φωτιές στην Καλιφορνια και τη Ρενα Δουρου ,τα οποια βάζατε για ενα μήνα να κάνουν Τυμβωρυχεια με τους νεκρους στο Μάτι και τωρα για όλα αυτα που καναμε εκει προσπαθώντας να επουλώσουμε την πληγή “άκρα του τάφου σιωπή”….ΑΚΟΥΣΤΕ προπαγανδιστές της πεντάρας :εγω ,λόγω δουλειάς ,αξιών και ανατροφής ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ …ΕΣΕΙΣ το μόνο που νοιάζεστε ειναι πως θα πέσει ο Τσιπρας γιατι πρώτη φορα νιώθετε πως ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ να διαλυθεί το σύστημα που χτίσατε 70 χρόνια ….

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΝΔ για τον Παύλο Πολάκη:

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Η ανάρτηση Πολάκη που προκάλεσε την ανακοίνωση:

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε με καυστικό τρόπο τις επιθέσεις των ΜΜΕ εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής με τη διαπίστωση ότι «μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη»:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί