Τραγωδία στην Αργεντινή – Νεκροί τέσσερις οπαδοί της Μπόκα που πήγαιναν στο Μπομπονέρα

Μπορεί ο πρώτος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ να μην ξεκίνησε ποτέ, όμως το Σάββατο (10/11) ήταν ημέρα πένθους για τους φίλους των πρώτων.

Πιο συγκεκριμένα, ένα βαν το οποίο μετέφερε οπαδούς των γηπεδούχων συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα και το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ενώ ένας ακόμα βρίσκεται στην εντατική.

Αυτή η είδηση όπως ήταν φυσιολογικό συγκλόνισε τους πάντες στην Αργεντινή, ενώ και η Ρίβερ Πλέιτ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να εκφράσει την οδύνη της για το συμβάν.

“Με λύπη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο τεσσάρων φίλων της Μπόκα Τζούνιορ οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στο γήπεδο. Οι σκέψεις μας είναι στους οικείους τους αυτές τις δύσκολες στιγμές” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρίβερ.

Την ίδια ώρα αναμένεται να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του τελικού ο οποίος μεταφέρθηκε για το βράδυ της Κυριακής (11/11, 21.00).

filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί