Ο νεοναζί που του απαγόρευσαν να πάει στην κηδεία του Κατσίφα και παραπονιέται (Φωτο)

Αδικία. Αδικία που δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουν. Ένας ευπρεπέστατος Έλληνας Πατριώτης, με Π κεφαλαίο, υποστηρικτής όπως όλα δείχνουν της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία για να παρευρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες.

Οι Αλβανοί, λέει, σύμφωνα με τον δρομογράφο, είδαν τα τατουάζ του και αποφάσισαν ότι αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια τάξη και του απαγόρευσαν την είσοδο.

Κίνδυνο λέει…

Υπερβολές. Τι τατουάζ είχε ο άνθρωπος; Δύο σβάστικες είχε, η μία εκ των οποίων κρεμόταν από το γνωστό σύνθημα «αίμα τιμή (Χρυσή Αυγή)» , ένα μεγάλο «ΜΙΣΟΣ» γραμμένο κάτω από το στήθος και τον πρώτο τύπο από τα Εφέσια γράμματα: «Άσκι – Κατάσκι – Λιξ – Τετράξ – Δαμναμενεύς – Αίσιον» λέξεις που έχουν ερμηνευτεί από τον Πυθαγόρειο φιλόσοφο Ανδροκύδη ως: «Σκότος – Φως – Γη – Τετράξ (το άφησε ανερμήνευτο) – Ήλιος – αληθής φωνή»

Γιατί άμα δεν μπλέξουμε λίγο μίσος, λίγη Χρυσή Αυγή, λίγο ναζισμό από τα παλιά και λίγο αρχαίο πνεύμα αθάνατο, τι κάνουμε για αυτή την πατρίδα;

*Με την ονομασία Εφέσια γράμματα φέρονται στην αρχαιολογία κάποιες συλλαβές ή λέξεις που οι περισσότερες εξ αυτών αν και κρίνονται ακατανόητες εντούτοις στην αρχαιότητα θεωρούνταν ιερές και μάλιστα με χαρακτήρα περισσότερο μαγικό.

documentonews.gr, Δρομογράφος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί