Ηγουμενίδης: «Σημαντική ενίσχυση από την Περιφέρεια για ζωτικής σημασίας έργα στο Καστέλλι του Δήμου Φαιστού»

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης μετέβη σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης, μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου του Δήμου Φαιστού Γιάννη Κτιστάκη, για τη χρηματοδότηση κρίσιμων έργων που αφορούν στην περιοχή.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη υπέγραψε τη χρηματοδότηση ύψους 50.000 ευρώ για έργο συντήρησης οδοποιίας της περιοχής, καθώς και τη χρηματοδότηση ύψους 7.000 ευρώ για έργο ύδρευσης (κοινής χρήσης και πόσιμου νερού) της τοπικής κοινότητας Καστελλίου.

Εκτός από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, παρόντες ήταν και οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι Έφη Κουτεντάκη (θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τομέας Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας) και Λάμπρος Καμπουράκης (εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Παιδείας).

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε στο πολιτικό του γραφείο εκτενή συζήτηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελλίου για τα θέματα πολιτισμού της περιοχής, όπου συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Τσικνάκη, η ταμίας Κατερίνα Βολονάκη, καθώς και ο Γιάννης Κτιστάκης.

Στα πλαίσια των συναντήσεων, ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δρομολόγηση μικρών, αλλά σημαντικών έργων που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και των τοπικών κοινοτήτων του Νομού Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί