Σε φορτισμένο κλίμα η κηδεία του Κ. Κατσίφα (Βίντεο & φωτο)

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα κηδεύεται στους Βουλιαράτες της Δρόπολης ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο οποίος ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου βρήκε τον θάνατο από τις σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας με την οποία είχε εμπλακεί σε ένοπλο επεισόδιο.

Πλήθος μειονοτικών αλλά και πολλοί Βορειοηπειρώτες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα ταξίδεψαν με λεωφορεία για να συνοδεύσουν τον τριανταπεντάχρονο στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο του χωριού του, όπου θα ενταφιαστεί

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου, ενώ το ηπειρωτικό μοιρολόι θα ακουστεί από τον γνωστό ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα.

Το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου είναι έτοιμο. Όπως φαίνεται στις εικόνες, στο μνήμα βρίσκεται μέσα μία ελληνική σημαία. Η ελληνική σημαία είναι και πάνω στην ταφόπλακα μπροστά στο μνήμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί