"Μακρόχρονη η προσφορά του κ. Ανεζίνη στο Βενιζέλειο"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου, μέσω της οποίας ευχαριστεί δημόσια τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής , κ Πλούταρχο Ανεζίνη, για την μακροχρόνια προσφορά του στο νοσοκομείο, με αφορμή την επικείμενη συνταξιοδότησή του.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μετά απο μακροχρόνια προσφορά στην επιστήμη, τον κρητικό λαό και όχι μόνο , το Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά και τους πολλούς συνεργάτες του, ήρθε η ώρα για τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής , κ Πλούταρχο Ανεζίνη, να συνταξιοδοτηθεί, αφήνοντας πίσω του χιλιάδες αναμνήσεις και τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους όσους είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Λαμπρός επιστήμονας, αξιοσέβαστος ως άνθρωπος και αξιέπαινος για την συναδελφικότητα και τη συνεργασία οτυ με το προσωπικό του Νοσοκομείου,  ο κ Ανεζίνης συνταξιιοδοτείται προκαλώντας ταυτόχρονα μεγάλη αλλά και γλυκιά πικρία σε όλους για την αποχώρηση του.

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου ευχαριστεί θερμά τον κ Ανεζίνη για την μακρόχρονη προσφορά του στο Νοσοκομείο, την εργατικότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια του, αξίες για τις οποίες ο κ Ανεζίνης θα μείνει αξέχαστος σε όλους.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ξεκούραση και καλή δύναμη σε κάθε νέα πρόκληση της ζωής του