Πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τον τερματισμό της χρήσης κλουβιών για τα παραγωγικά ζώα

Στις  12 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών ‘Τέλος στα κλουβιά’ στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την παρουσία ευρωβουλευτών και βουλευτών καθώς και μη-κυβερνητικών οργανώσεων.

Η Πρωτοβουλία οργανώνεται από τη διεθνή μη-κυβερνητική οργάνωση Compassion in World Farming (CIWF) με τη συμμετοχή 140 ευρωπαϊκών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων 42 από την Ελλάδα.

Ο στόχος της Πρωτοβουλίας είναι ο τερματισμός της χρήσης κλουβιών στην κτηνοτροφία της Ευρώπης. Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα περνούν ολόκληρη τη ζωή τους ή σημαντικό μέρος αυτής φυλακισμένα σε μικρά κλουβιά και σε συνθήκες που αναστέλλουν ή περιορίζουν τη φυσική τους συμπεριφορά και προκαλούν πολύ σοβαρά προβλήματα στην υγεία και ευημερία τους.

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 189.000 υπογραφές από όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να υπογράψετε τη συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία εδώ:

https://ciwf-int.endthecageage.eu/el-EL/live

 

Μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες από την εκστρατεία και στοιχεία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ.

#EndTheCageAge

Facebook: CIWF Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες: 6973241118 ecigr@ciwf.org

 

* Η ΜΚΟ Compassion in World Farming (CIWF) ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια για να σταματήσει τη βιομηχανική εντατική εκτροφή των παραγωγικών ζώων. Σήμερα, η οργάνωση έχει γραφεία και εκπροσώπους σε πολλές χώρες της ΕΕ, καθώς και στην Αμερική, Ν. Αφρική και Κίνα. Έχει ηγηθεί σημαντικών εκστρατειών οι οποίες οδήγησαν, μεταξύ άλλων, σε απαγορεύσεις βάναυσων πρακτικών και στη βελτίωση την συνθηκών εκτροφής των ζώων στην Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί