Αναζητούν με… τρέλα στην Κρήτη το 1 εκατομμύριο του ΣΚΡΑΤΣ!

Το νέο παιχνίδι που έφερε τελευταία στην αγορά ο ΟΠΑΠ, έφερε… τρέλα και στην Κρήτη, καθώς με 10 ευρώ που κοστίζει ο λαχνός, ο τυχερός μπορεί να κερδίσει ακόμα και 1 εκατομμύριο ευρώ, ξεκινώντας από τα 10 ευρώ! Πρόκειται για το ΣΚΡΑΤΣ “7άρι του εκατομμυρίου”.

Πράκτορες του ΟΠΑΠ απ’ όλο το νησί λένε ότι το νέο παιχνίδι μπήκε κυριολεκτικά στο “κυνήγι” των Κρητικών, καθώς όλοι αναζητούν την τύχη τους για το μεγάλο έπαθλο.

“Ίσως είναι από τα πλέον περιζήτητα παιχνίδια”, μας λέει πράκτορας του Ηρακλείου. “Όλο και περισσότερος κόσμος, καθημερινά, έρχεται και αναζητά την τύχη του, ελπίζοντας ότι σκρατσάροντας το δελτίο θα μπορέσει να βρει όσο μεγαλύτερο ποσό γίνεται, ακόμα και το ένα εκατομμύριο”.

Με παράδοση!

Με παράδοση!

Άλλωστε το ΣΚΡΑΤΣ στην Κρήτη έχει παράδοση: πριν από λίγο καιρό, σε ένα άλλο ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ (“1.000.000 ευρώ Μετρητά”), Κρητικός σκράτσαρε και κέρδισε 1 εκατομμύριο ευρώ!

Δείτε: Κρήτη: Κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ! (εικόνες)

Πώς παίζεται

Στο νέο παιχνίδι οι κανόνες είναι απλοί. Οι παίκτες σκρατσάρουν και όταν βρίσκουν μαύρο εφτάρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό. Όσοι βρουν το μπλε εφτάρι κερδίζουν πέντε φορές το αντίστοιχο ποσό, ενώ οι τυχεροί που θα βρουν το διαμαντένιο εφτάρι κερδίζουν και τα 20 ποσά του λαχνού.

Από τη σελίδα του νέου παιχνιδιού (εδώ) μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες.

Τα κέρδη

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Τον Σεπτέμβριο τα συνολικά κέρδη στους νικητές του ΣΚΡΑΤΣ ανήλθαν σε 12,8 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί