Στη μάχη για το δήμο Ηρακλείου ο Ηλίας Λυγερός με τους “Ενεργούς Πολίτες”- Το μεσημέρι η ανακοίνωση

Στις 12 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο δημαρχείο Ηρακλείου, ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο – Ενεργοί Πολίτες” και υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, Ηλίας Λυγερός, ανακοινώνει την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δήμο Ηρακλείου. Ο κ. Λυγερός θα ανακοινώσει τη συμμετοχή της παράταξης των “Ενεργών Πολιτών” στις δημοτικές εκλογές, και την υποψηφιότητα δημάρχου για τον ίδιο. Στις εκλογές του 2014 εξασφάλισε ποσοστό 21%

Δείτε επίσης: Η δημοσκόπηση που δείχνει “αέρα νίκης” στον Ηλία Λυγερό και τον θέτει ως φαβορί στη συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψηφιότητά του είναι πολύ πιθανό να υποστηριχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλες δυνάμεις και κινήσεις. Ήδη το όνομά του έχει τεθεί ως πολύ ισχυρό στο τραπέζι της συζήτησης των κομματικών οργάνων, όπου υπάρχει επίσης η υποψηφιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες και επικαλέστηκε το καλά ενημερωμένο στα της αυτοδιοίκησης, aftodioikisi.gr,  ο κ. Λυγερός σε δεύτερο γύρο έχει συμμαχίες και κερδίζει τόσο τον σημερινό δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό, όσο και τον προηγούμενο δήμαρχο, Γιάννη Κουράκη, εφόσον φυσικά οι δυο τους αποφασίσουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Την υποψηφιότητά του ήδη στηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι δημοτικοί σύμβουλοι των Ενεργών Πολιτών ή μέλη της παράταξης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί