Έτσι δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο

Το οπτικό υλικό από τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Καθημερινή».

Ο δολοφόνος πλησιάζει το αυτοκίνητο από δεξιά, από την πλευρά του συνοδηγού. Ο Γιάννης Μακρής μόλις έχει επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο. Ο άνδρας με το καπέλο τύπου τζόκεϊ, το γκρι μπουφάν και το μαύρο παντελόνι πλησιάζει σχεδόν τρέχοντας κρατώντας ένα όπλο με σιγαστήρα και με τα δυο του χέρια.

Σημαδεύει και πυροβολεί συνεχόμενα. Οι πρώτες σφαίρες διαπερνούν το τζάμι του συνοδηγού και τραυματίζουν το 46χρονο επιχειρηματία.

Ο δράστης μοιάζει αποφασισμένος να σκοτώσει. Πυροβολεί αρχικά από απόσταση για να εξουδετερώσει το θύμα του, ίσως και σε μια προσπάθεια να μην του επιτρέψει να πάρει κάποιο όπλο.

Ο 46χρονος δέχεται τα πρώτα χτυπήματα και προσπαθεί να διαφύγει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και κάνει δύο με τρία βήματα. Δεν προλαβαίνει να διαφύγει. Ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πυροβολεί ξανά. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός.

Καρέ, καρέ η επίθεση

Ο δολοφόνος, καθώς το σημείο έχει φως και αρκετά ακάλυπτα σημεία, φαίνεται ότι στεκόταν σε απόσταση από το μαύρο Smart του Γιάννη Μακρή. Τον περίμενε να μπει στο αυτοκίνητο και τότε φαίνεται πως αρχίζει να τρέχει.

Πυροβολεί από απόσταση στην αρχή. Ίσως για να σπάσει το τζάμι του συνοδηγού και να έχει έτσι ελεύθερο οπτικό πεδίο προς το θύμα, καθώς λόγω της νύχτας υπάρχει αντανάκλαση ή για να ακινητοποιήσει το θύμα σε περίπτωση που τον αντιληφθεί και επιχειρήσει να πάρει, αν έχει, κάποιο όπλο.

Ο δολοφόνος κρατάει το όπλο με τον σιγαστήρα και με τα δύο χέρια και πυροβολεί εν κινήσει, πάντα σημαδεύοντας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν φτάσει στο τζάμι του συνοδηγού μοιάζει να χάνει την ισορροπία του λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει.

Εκείνη την ώρα ο Γιάννης Μακρής φαίνεται ότι ανοίγει την πόρτα του οδηγού και προσπαθεί να ξεφύγει.

Ο δράστης ψύχραιμος πηγαίνει από την πίσω πλευρά του αυτοκινήτου, αποκτά ξανά οπτική επαφή με το θύμα και πυροβολεί ξανά.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας πέφτει νεκρός στο έδαφος. Στα χέρια του κρατάει στο ένα του χέρι το κλειδί του αυτοκινήτου, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο στο άλλο χέρι.

Πηγή βίντεο: Εφημερίδα «Καθημερινή», Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου, Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί