Ο Λοβέρδος… απειλεί μέσω ΣΚΑΙ!- «Η διάθεση μου είναι να τους συντρίψω» (Βίντεο)

“Η διάθεση μου είναι να τους συντρίψω” ήταν η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου για το πόρισμα της Εξεταστικής για την υγεία. Για “ασχήμιες, προσβολές” είπε στο ΣΚΑΙ τις οποίες δεν θα ξεχάσει μετά τις εκλογές και “όλοι αυτοί θα τιμωρηθούν”.

“Ο κόσμος ζητά δικαιοσύνη και όλα αυτά να τιμωρηθούν”, “η διάθεση μου είναι να τους συντρίψω”. Πρόκειται για “εκλογική στρατηγική που γίνεται για λόγους ψήφων”.

Ο  δημοσιογράφος ρώτησε στο τηλεδικαστήριο: “Έχετε φάει από τη Novartis κ. Λοβέρδο, Έχετε κάτι που φοβάστε; Ναι ή όχι;” “Το θέτετε προσβλητικά αλλά όχι” απάντησε ο κ. Λοβέρδος και δήλωσε: “υπερήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο υγείας. “Δεν θα ξεχάσω λέξη και τώρα και μετά. Τίποτα δεν ισχύει και τρίτο και βασικότερο όσα ακούγονται είναι οπερέτα κακής ποιότητας”.

Λίγο αργότερα… και ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε “σκουπίδια” το πόρισμα της Εξεταστικής και συντάχθηκε πλήρως στο κλίμα ρεβανσισμού που καλλιεργούν Ν.Δ. και  ΔΗΣΥ δια των εκπροσώπων τους προκειμένου με κάποιο τρόπο να αντεπιτεθούν στη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της υγείας.

Κατ. Μπρ., Αυγή

Δείτε επίσης:

Μυστικό δωμάτιο με χιλιάδες κρυφά τιμολόγια βρέθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ!- Τι παρουσίασε ο Π. Πολάκης (φωτο)

Πώς βρέθηκε η η κρύπτη με τα κρυφά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ- Τί περιέχει

Τα τέσσερα μεγάλα σκάνδαλα στην Υγεία – Ολόκληρο το πόρισμα για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Η γιάφκα με τις αμαρτίες του ΚΕΕΛΠΝΟ και η… “Άδωνης κατασκευαστική-γυψοσανίδες”

Οι πρώτες αντιδράσεις Λοβέρδου – Γεωργιάδη για το πόρισμα του «Ερρίκος Ντυνάν»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί