Η γιάφκα με τις αμαρτίες του ΚΕΕΛΠΝΟ και η… “Άδωνης κατασκευαστική-γυψοσανίδες”!

Επίθεση επί δύο – αναρτήσεις – στον Άδωνη Γεωργίαδη και όχι μόνο εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Documento για την κρύπτη με τα χιλιάδες χαμένα έγγραφα για τις ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε:

Μυστικό δωμάτιο με χιλιάδες κρυφά τιμολόγια βρέθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ!- Τι παρουσίασε ο Π. Πολάκης (φωτο)

Πώς βρέθηκε η η κρύπτη με τα κρυφά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ- Τί περιέχει

Οι αποκαλύψεις για το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ και το Υπουργείο Υγείας, χθες, προκάλεσαν μάλιστα και ένα ντελίριο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας γεγονός που δείχνει τον πανικό του.

Στη δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Πολάκης κάνει και πλάκα μιλώντας για την “Αδωνης Κατασκευαστική”, ενώ στην πρώτη του καλεί τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και γρήγορα.

Διαβάστε την πρώτη ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Όταν τους έλεγα συμμορία, όταν τους έλεγα offshore του Υπ Υγείας αυτά τα λαμόγια και τα πολιτικά αφεντικά τους, όλα τα ΜΜΕ που τάιζαν απο τα μαύρα κονδύλια ούρλιαζαν πως μιλάω άσχημα, πως καπνίζω πως είμαι αγενής,πως είμαι τραμπούκος,πως θα με κλείσουν φυλακή κλπ κλπ Όλα θα βγουν στη φόρα λαμόγια !!!Που τολμάτε και μιλάτε ακόμα !!!

Από Αβραμόπουλο και Στουρνάρα μέχρι Λοβέρδο και Άδωνη ,απο Παπαδημητριου, Οικονομου, Πουλή,Θεοφιλατου, Πολυζου, Λυρή και άλλοι που θα βγουν στη φόρα σύντομα ….ΑΠΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Έλα πείτε τώρα πως παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη,ξαναμιλήστε για δόγμα!!!

Και η δεύτερη ανάρτηση:

“ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”-Συντηρήσεις κτιρίων,επισκευές ,μερεμέτια ,γυψοσανίδες ,διαμόρφωση υπόγειων χώρων.-Ασχολούμαστε και με κέτερινγκ ,σπεσιαλιτέ οι φακές Εγκλουβής -και μπάνερ φτιάχνουμε Τιμές που δεν θα το πιστεύετε!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί