Όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης παθαίνει ντελίριο για τη γιάφκα του ΚΕΕΛΠΝΟ (εικόνα)

Τι ήταν κι αυτό κυριακάτικα…Η αποκάλυψη του Documento για τη γιάφκα του ΚΕΕΛΠΝΟ όπου σε κρύπτη κτισμένης πόρτας βρήκε το κλιμάκιο Επιθεωρητών χιλιάδες έγγραφα και μυστικά τιμολόγια, προκάλεσε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας delirium tremens. Και μάλιστα δημόσια, στην αγαπημένη του αρένα, αυτή του twitter.

Δείτε:

Μυστικό δωμάτιο με χιλιάδες κρυφά τιμολόγια βρέθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ!- Τι παρουσίασε ο Π. Πολάκης (φωτο)

Πώς βρέθηκε η η κρύπτη με τα κρυφά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ- Τί περιέχει

Έτσι, λοιδορεί το μικτό κλιμάκιο των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και αστυνομικών, που έκαναν την έφοδο, παρουσία εισαγγελέα.

Προσπαθεί να υποβαθμίσει χιλιάδες έγγραφα και μυστικά τιμολόγια χωρίς καν να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Το 42 λέξεων τιτίβισμα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ήταν, όμως, άκρως διαφωτιστικό. Ιδού τί μάθαμε:

-Ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης, ξέρει από κρύπτες (όπως άλλοι από καλό λάδι όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση). Ξέρει ποια κρύπτη είναι «φοβερή» και ποια όχι.

-Ότι οι επιθεωρητές είναι άσχετοι ή αργόσχολοι. Γιατί όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης, ενώ έψαχναν 4 χρόνια το ΚΕΕΛΠΝΟ, χρειάστηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για να φτάσουν στη γιάφκα.

-Ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης ξέρει και από φωτογραφία και θα μπορούσε να είναι photo editor. Έτσι «ντύνει» το τιτίβισμά του με μια από τις πολλές φωτογραφίες που φιλοξενούνται στο Documento από το ντου των επιθεωρητών, υπονοώντας ότι έλα μωρέ σιγά τη φωτό…

Βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης είναι προβλέψιμος. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υποδεχόταν τη νέα αποκάλυψη του Documento με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έδινε συγχαρητήρια στο κλιμάκιο των Επιθεωρητών. Ούτε ότι θα ζητούσε να χυθεί άπλετο φως και όλα τα στοιχεία να πάνε στον εισαγγελέα.

Την εξήγηση για την κατάσταση στην οποία περιήλθε από το δημοσίευμα μόνον ο ίδιος μπορεί να την δώσει άμεσα. Και βέβαια η εξέλιξη της έρευνας για τα νέα στοιχεία που μόλις άρχισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί