Ο καλοπαντρεμένος!

Γράφει ο Λαϊκιστής 
Να δούμε τώρα τι έχετε να πείτε; Εντάξει μπορεί στο παρελθόν να πέρασε κρίση η σχέση τους, αλλά μετά την επανασύνδεσή τους ο Κυριάκος «έσκισε τα γάτα!!!»
Βλέποντας τη φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρέβα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικά υποκλίνομαι αφενός στον Κυριάκο που έχει βάλει τάξη στο σπιτικό του, αλλά και στη Μαρέβα, γιατί το κορίτσι είναι προκομμένο! Δείτε πως ραβδίζει τα μουρέλα η κοπελιά! Με τι χάρη, με τι στυλ και οι δικές μας ούτε που καταδέχονται να πλησιάσουν στα μουρέλα!
Μάταια προσπαθώ να πείσω τη δική μου γυναίκα, τουλάχιστον να στρώνει τα δίχτυα, τίποτα όμως… φοβάται μη χαλάσει το νύχι! Κι η Μαρέβα εν δυνάμει σύζυγος πρωθυπουργού και ραβδίζει κι έχει στρώσει τα δίχτυα στην εντέλεια, αν κρίνουμε απ’ τη φωτογραφία! Δείτε βεντέμα που ‘χουν τα λιόφυτα των Μητσοτάκηδων και δεν πήρε ούτε έναν εργάτη! Μόνη της μαζεύει τον καρπό η Μαρέβα! Και καλά κάνει! Γιατί να μην τα πάρουν τα παιδιά τους, με τόσα έξοδα που έχουν, αλλά να τα δίνουν σε συνεργεία και εργάτες;
Νοικοκυρά σε όλα της! Με την ολόσωμη φόρμα εργασίας, με τα μποτίνια, ειδικά για την περίσταση, το μαλλί μαζεμένο πίσω! Μπράβο στο κορίτσι! Και μπράβο και στον Κυριάκο που την έχει βάλει σε μια σειρά! Γιατί μερικές-μερικές όλο απαιτήσεις και έξοδα και τα λιόφυτα κοντεύουν να ρημάξουν!
Βρε, Μαρέβα τώρα που ξέρεις τη «δουλειά» δε μας λες και πόσο πήγε το σακί, αλλά και πόσο το «έκοψες» το λάδι, γιατί εμάς έπιασε δάκος και δε θα μείνει ούτε για τα σαλάτα!
Υγ. Για να το σοβαρέψουμε και λίγο το πράγμα. Πόσο γελοία μέσα θα επιστρατευτούν για την πολυπόθητη πρωθυπουργία; Αλήθεια επιμένεις Κυριάκο να δηλώνεις «πολέμιος» του λαϊκισμού;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί