Συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου Ηρακλείου για την οδική ασφάλεια σε συνεργασία με το ΤΕΙ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η δεύτερη φάση του Προγράμματος Προαγωγής Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς μαθητών του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «ΔΡΟΜΟ-λόγια ΖΩΗΣ».

Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήριο Υγείας & Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Η εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών εξειδίκευσης στην Κυκλοφοριακή Αγωγή πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 19 Οκτ., στο αμφιθέατρο τελετών της Σχολής Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ παρουσία του Αντιπρύτανη καθηγητού κ. Χρήστου Φλώρου, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Γιώργου Βλαχάκη και της συντονίστριας του Προγράμματος, επίκουρου καθηγήτριας κ. Μαρίας Παπαδακάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι, τα «ΔΡΟΜΟ-λόγια Ζωής» είναι ένα πρόγραμμα προαγωγής κουλτούρας οδικής ασφάλειας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, στους μαθητές και στους γονείς και είναι διάρκειας 12 μηνών.

Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη Διά Βίου Μάθηση του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο: Η πόλη που Μαθαίνει» και στόχο έχει την βελτίωση των γνώσεων, των στάσεων και των συμπεριφορών τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί