Ο σπόρος έχει ήδη φυτευτεί

Του Απόστολου Λουλουδάκη

Η αμφισβήτηση του πολιτικού συστήματος που λεηλάτησε και διέλυσε την χώρα γέννησε ένα δημοκρατικό κοινωνικό πολιτικό κίνημα που η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού το αγκάλιασε .
Το μεγάλο αυτό κίνημα ανήκει στην πατρίδα στην κοινωνία και το λαό και θα συνεχίσει να δίνει την μάχη για να μην ξαναγυρίσει η χώρα στην σήψη και στην διαφθορά που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεωκοπία και στον διεθνή διασυρμό.
Ποια είναι η θέση της Ελλάδας σε ένα κόσμο που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς;
Ποιο είναι το μέλλον της χώρας μας στην φλεγόμενη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου;
Επίκαιρα ερωτήματα που θα απαντηθούν απόψε από τον Νίκο Κοτζιά, από έναν άνθρωπο που διαχειρίστηκε με ευφυΐα και γνώση, ιδιαίτερα αποτελεσματικά και περήφανα την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο ,που η Ελλάδα του χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος ,της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας είχε μετατρέψει την χώρα μας σε διεθνή επαίτη .
Με αρκετή αισιοδοξία η Ελλάδα και Κύπρος σήμερα μπορούν να προσδοκούν σε ένα καλύτερο μέλλον.
Ο σπόρος έχει ήδη φυτευτεί.
Στον σύγχρονο κόσμο, χώρες που δεν διαθέτουν σοβαρό σχέδιο, που μένουν προσκολλημένες στον σκοταδισμό και αδυνατούν να διασυνδεθούν και να ενσωματωθούν αρμονικά στα παγκόσμια δίκτυα παραγωγής, τεχνολογίας, μεταφορών  θα μείνουν θεατές των μεγάλων εξελίξεων και αλλαγών και κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί