Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση Κασόγκι – Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον σωσία του δημοσιογράφου (Φώτο και βίντεο)

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος σκοτώθηκε μέσα στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Τούρκος αξιωματούχος, μιλώντας στο CNN, δήλωσε ότι κάμερα ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη κατέγραψε έναν από τους 15 υπόπτους για τη δολοφονία του Κασόγκι να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης, φορώντας τα ρούχα του δημοσιογράφου. Στο βίντεο απεικονίζεται να περπατά κοντά στο Μπλε Τζαμί, λίγες ώρες αφότου ο δημοσιογράφος εθεάθη να περνά ζωντανός την πόρτα του προξενείου.

Σύμφωνα με το CNN, στα πλάνα ο άνδρας φαίνεται να βγαίνει από την πίσω πόρτα του προξενείου, λίγο μετά τη δολοφονία του Κασόγκι, φορώντας τα ρούχα του, τα γυαλιά του και ένα ψεύτικο μούσι.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της hurriyetdailynews.com, ο άνδρας που καταγράφεται στα πλάνα λέγεται Μουσταφά αλ Μαντάνι και ήταν μέλος της ομάδας των 15 Σαουδαράβων που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα της δολοφονίας του Κασόγκι.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: hurriyetdailynews.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί