Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο επί του Ολυμπιακού με 1-0, με γκολ του Βουό στο 35΄. Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ολυμπιακός στο δεύτερο, χωρίς όμως να κινδυνεύσει ουσιαστικά

Στο 35΄ο Βουό έγραψε το 1-0 με κεφαλιά, μετά από τη σέντρα του Κοροβέση.

Στο 43′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι. Ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα με τη μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Στο 12΄σημειώθηκε είχε μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ. Ο Πλατέλλας έβγαλε τη σέντρα για τον Βουό, ο οποίος ξέφυγε από το αμυντικό δίδυμο, ωστόσο δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 71΄ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Φετφατζίδη από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Γκερέρο από κοντά, σπουδαία επέμβαση του Στρέζου

Στο 77΄σουτ του Κοιλιάρα, μετά από ωραία αντεπίθεση του ΟΦΗ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

 

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Κοροβέσης (68΄Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κουτσιανικούλης (77΄Κομεσίδης), Πλατέλλας, Βουό (81΄Αραβίδης).

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Ρόντερικ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά (46′ Φετφατσίδης), Τουρέ (46′ Νάτχο), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (65΄Μάνος), Γκερέρο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί