Δ. Παπαδημούλης: Κερδίζουν και οι δύο λαοί, χάνουν οι πατριδοκάπηλοι

Μεγάλο ιστορικό βήμα χαρακτηρίζει μέσω twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης την έγκριση της πρότασης Ζάεφ για την έναρξη της αναθεώρησης του Συντάγματος στην ΠΓΔΜ.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέρει στα μηνύματά του:

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

A big, historical step was made yesterday in Sobranje. Leadership and commitment of @tsipras_eu and @Zoran_Zaev are unlocking positive perspectives for the Balkans, building on mutual understanding, friendship, stability and development. Let’s move forward and make history.

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

Τα 80 ΝΑΙ, είναι μια νίκη της διπλωματίας κ της κοινής λογικής. Δικαιώνει την τόλμη κ την αποφασιστικότητα των @atsipras κ @Zoran_Zaev. Κερδίζουν και οι δύο λαοί, η Ειρήνη, η σταθερότητα κ η οικονομική ανάπτυξη. Χάνουν οι πατριδοκάπηλοι κ των δύο πλευρών: https://www.news247.gr/politiki/pgdm-o-zoran-zaef-perase-tin-symfonia-ton-prespon-apo-ti-voyli.6659555.html 

ΠΓΔΜ: Ο Ζόραν Ζάεφ πέρασε την Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή

Έπειτα από καθυστέρηση 8 ωρών, το κοινοβούλιο της πΓΔΜ συνήλθε και επικύρωσε την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί