Ξεκίνησε η νέα εποχή του ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central.

Στο πάνελ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Μπούσης, ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Σαμαράς, ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Πουρσανίδης και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, κ. Γιάννης Σαμαράς.

Κατά την συνέντευξη Τύπου, ο κ. Μπούσης ανέφερε: “Ποτέ δεν θέλω να χάνω. Πάντα θέλω να προοδεύω, δεν ήθελα να κάνω το λάθος και να πει ο κόσμος ότι κάποιον αδίκησα. Όταν παίρνεις μια ομάδα δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και τα όνειρα που χτίζουν γύρο μου άνθρωποι. Πάντα ήθελα να προσφέρω στην Ελλάδα. Θέλω να κοιτάξω πίσω και να πω αυτό που έκανα ισχύει και είναι ζωντανό σοβαρό, δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και έκανα μια βλακεία, γιατί πολλοί μου είπαν να μην το κάνω. Δεν τους άκουσα και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Ερασιτέχνη και επαγγελματικά έχω στο μυαλό μου μόνο τον ΟΦΗ. Θα προχωρήσουμε πρώτα με το ποδόσφαιρο και μετά όλα τα άλλα”

Για το χρέος και το οικονομικό βάρος της ομάδας, ο κ. Μπούσης τόνισε: “Η ομάδα πέρασε δύσκολα και η δυσκολία δεν είναι μονάχα το βαθμολογικό αλλά και τα οικονομικά. Υπάρχουν χρέη που ανέλαβα και αυτά τα χρέη είναι δικά μου. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Τα χρέη είναι χρέη και η ομάδα ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάμε μπροστά. Όλα είναι κανονισμένα και μοναδικός στόχος η ομάδα να πάει μπροστά.”

Απαντώντας για το αν κοντραριστεί με άλλους μετόχους για τα συμφέροντα του ΟΦΗ υποστήριξε: “Εγώ νομίζω ότι η ιδιοτροπία του Γιάννη και του Γιώργου δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην άλλη Ελλάδα. Ο κάθε ένας κοιτάζει το σπίτι του. Έτσι θα προχωρήσουμε. Αν κοιτάς τι κάνει ο άλλος χαλάς την ώρα σου για να φτιάξεις την ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Λάθη θα γίνουν, όμως από αυτά θα μάθουμε και έτσι θα προχωρήσουμε.”

 “Η ομάδα που έχουμε εδώ ξέρουν καλύτερα από εμένα και από άλλους για το τι χρειάζεται η ομάδα για να προχωρήσει η ομάδα μπροστά. Εγώ θα έρχομαι σαν εσάς να βλέπω το παιχνίδι και αυτή θα κάνουν την δουλειά τους”

Για τον πως θα ξαναγίνει ο ΟΦΗ μεγάλη ομάδα ο Ηλίας Πουρσανίδης απάντησε “Δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Το είπα και στην αρχή, αυτό που λείπει από την ομάδα ήταν η αξιοπιστία ο σεβασμός αρχικά εσωτερικά για να μας σεβαστούν και οι άλλοι απ έξω. Αν πάμε αυτή τη στιγμή σε όλη την Κρήτη και ζητήσουμε έναν ποδοσφαιριστή ίσως να το σκεφτεί 2 3 φορές. Εμείς δεν θα λέμε λόγια ούτε θα γεμίζουμε τον κόσμο με πράγματα που θα υλοποιηθούν. Είναι στο σχέδιο μας πολλά πράγματα αλλά θα το πάμε βήμα βήμα. Ένα κλαμπ σαν τον ΟΦΗ εννοείται ότι πρέπει να μεγάλωσε, όμως δεν τα λέμε ακόμα αυτά. Πρέπει να τα βλέπει ο κόσμος ένα ένα.”

Σχετικά με το αν πήρε συμβουλές από υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν πήρα συμβουλή και δεν χρειαζόμουνα. Έχω το Γιάννη δίπλα μου και είναι αρκετό. Σέβομαι όλα τα παιδιά, έχω μιλήσει με τον Κατσουράνη αλλά για άλλα πράγματα. Τώρα για το πως θα γυρνούσα στον ΟΦΗ αν με ρωτούσατε στα 25 θα έλεγα σαν παίκτης αν με ρωτούσατε μετά τα 30 θα γυρνούσα σε αυτό το πόστο είναι οι συνθήκες τέτοιες που δεν ξέρεις πως να καταλήξουνε. Αυτό το όνειρο δεν θα υλοποιηθεί, όμως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε από έναν άλλο πόστο.”

Με πληροφορίες από gentikoule.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί