Ηττημένος, ούτως ή άλλως

Τελικά όσο περνά ο καιρός και φτάνουν τα δύσκολα, αποδεικνύεται ότι ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ και γραμματέας της ΠΕ, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν μπορεί παρά να εκτίθεται με τους χειρισμούς. Όσο, δηλαδή, εκτίθεται… εκτίθεται!

Από την υπόθεση της φιλοξενίας των προσφύγων, πριν 28 μήνες, μέχρι σήμερα, έχει εκτεθεί αρκετές φορές, φέροντας αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επεδίωκε.

Η πρόσφατη υπόθεση με τους χειρισμούς απέναντι στον δήμαρχο Ηρακλείου, τον οποίο (με αφορμή το προσφυγικό) είχε δηλώσει ότι “θα τελειώσει”, είναι χαρακτηριστική των… “μαεστρικών” χειρισμών του. Όσο κι αν αυτή τη φορά έβγαλε μπροστά τη ΝΟΔΕ και την επιτροπή αξιολόγησης (το έκανε και στο παρελθόν με αφορμή την πρόταση μετονομασίας της λεωφόρου Κνωσού σε “Κων. Μητσοτάκη”), το βάρος πέφτει στον ίδιο, καθώς το νομαρχιακό κομματικό όργανο είναι απολύτως ελεγχόμενο από τον ίδιο.

Ακόμα κι αν ο Βασίλης Λαμπρινός είχε αμφιβολίες για το αν έπρεπε να πάρει μέρος στις εκλογές, τώρα ο Λ. Αυγενάκης τις διέλυσε. Κι όχι μόνο αυτό, καθώς βρήκε στον δήμαρχο Ηρακλείου συμμάχους ενώ ακόμα και στους μη συμμάχους τον έκανε πολιτικά συμπαθή, ως διωκόμενο από τον Αυγενάκη! Πιθανώς ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του που δεν ήθελαν την υποψηφιότητά του, τώρα δεν μπορεί παρά να τη στηρίξουν (και τη στηρίζουν).

Μετά τις άκομψες παρεμβάσεις Αυγενάκη (ΝΟΔΕ) ποιος είναι εκείνος που θα υποστηρίξει πως ο Βασίλης Λαμπρινός δεν θα είναι υποψήφιος, στηριζόμενος είτε από τη ΝΔ (αν πάρουν μηνύματα από όσα συμβαίνουν) με άδειασμα Αυγενάκη, είτε από ένα μεγάλο μέρος της ΝΔ, το παραδοσιακό, αυτό που “ελέγχεται” από την οικογένεια Κεφαλογιάννη αλλά και τους άλλους τοπικούς παράγοντες που δεν θέλουν να ακούνε ούτε το όνομα του τοπικού γαλάζιου βουλευτή; Η χθεσινή εκδήλωση της παράταξης Λαμπρινού έδωσε την απάντηση σε όσους αμφέβαλαν.

Δείτε: Η απάντηση Λαμπρινού στο “κόψιμο” Αυγενάκη: Η συγκέντρωση με στήριξη Κεφαλογιάννη και Ανδρουλάκη (φωτο)

Οι χειρισμοί του, βεβαίως, τον έφεραν πλέον ξεκάθαρα απέναντι στην “άλλη ΝΔ”, αυτή που δεν ελέγχεται από τον νυν γραμματέα της ΠΕ. Πρωτίστως στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, αλλά και σε όλους τους άλλους κομματικούς παράγοντες.

Μαέστρος ο Λευτέρης Αυγενάκης, λοιπόν! Ό,τι κι αν συμβεί τώρα, σε κακό του θα είναι!

(Μάλλον η μαεστρία του αποδεικνύεται και από τους χειρισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα…)

Candiot

Δείτε επίσης

Λευτέρης… Μπαχαλάκης!

Ο Λ. Αυγενάκης διαγράφει και τα κάνει μπάχαλο και αλλού, εκτός από το δήμο Ηρακλείου! (εικόνες)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί