Απίστευτος πατέρας: Υιοθέτησε και μεγαλώνει μόνος πέντε παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Η ιστορία του Ben Carpenter θα αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης και ένα από τα πιο όμορφα παραδείγματα για το πώς η αγάπη μπορεί να υπερνικήσει τα πάντα.

Ο 34χρονος Ben από το Δυτικό Γιόρκσαϊρ έχει υιοθετήσει από το 2010 πέντε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτός και τα αγγελούδια του ζουν στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Carpenter μεγαλώνει μόνος τα παιδιά του, αφού ο ίδιος δεν έχει κάποιον σύντροφο ζωής. Οι μόνοι βοηθοί του στην ανατροφή των παιδιών είναι η 65χρονη μητέρα του Rita και δύο επιστήθιες φίλες του, μία εκ των οποίων είναι και η νονά των παιδιών.

Ο 10χρονος Jack, η 7χρονη Ruby, η 5χρονη Lily ο 2 χρονών Joseph έχουν σύνδρομο Down ενώ ο μόλις 15 μηνών Νόα πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει την κίνηση των άκρων του. Η ανάγκη του 34χρονου ωστόσο να γίνει πατέρας και να δώσει αγάπη σε αυτά τα παιδιά ήταν πολύ πιο ισχυρή από όποιον ενδοιασμό μπορεί να είχε.

O Carpenter δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και όταν τον ρωτούν για την αξιοθαύμαστη αυτή πράξη υιοθεσίας, εξομολογείται: «Οι άνθρωποι με αποκαλούν άγιο και λένε ότι αυτό που κάνω είναι αξιοθαύμαστο αλλά εγώ απλώς ήθελα να γίνω πατέρας και η υιοθεσία ήταν ο μόνος τρόπος για να το πετύχω».

Του πήρε τρία ολόκληρα χρόνια να πείσει τις αρχές ότι είναι ικανός να γίνει πατέρας, όταν έκανε την πρώτη του υιοθεσία. Τώρα δηλώνει ευτυχισμένος και όλα τα παιδιά έχουν σημειώσει πρόοδο, γεγονός που έχει εκπλήξει θετικά τους κοινωνικούς λειτουργούς. «Για μένα ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω», δηλώνει για την όμορφη οικογένειά του.

Πριν γίνει πατέρας, ο Ben είχε εργαστεί με ενήλικες και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

News247.gr, με πληροφορίες από Ladbible.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί