Περιβαλλοντική… αναβάθμιση με κόψιμο δέντρων στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτο)

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Φυλές του Πάρκου Γεωργιάδη καταγγέλλουν άλλη μία παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν, θλιβερή είναι η εικόνα από την Πλατεία Ελευθερίας, όπου εχθές, Τρίτη, ο Δήμος Ηρακλείου έκοψε δέντρα.

Οι Φυλές του Πάρκου καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Γεωργιάδη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τοπικού σταθμού, ότι ο δήμος είναι καθόλα έτοιμος να υλοποιήσει το έργο στο πάρκο και ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις εντός αυτής της βδομάδας ( https://tvcreta.gr/news/12-10-18/, βλ. εδώ στο 25:07).

Εμείς από την πλευράς μας θέλουμε να είμαστε επίσης καθόλα έτοιμοι αν και όταν αρχίσει να υλοποιείται αυτό το έργο, ειδικά μετά τη σημερινή εικόνα που αντικρίσαμε στην πλατεία Ελευθερίας, μια ακόμα υπενθύμιση του πως εννοεί ο δήμος την περιβαλλοντική αναβάθμιση.

Καλούμε όσους και όσες ενδιαφέρονται για την υπεράσπιση του πάρκου Γεωργιάδη, να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 17 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα στο πάρκο, για να συνδιαμορφώσουμε τα επόμενα βήματα του αγώνα μας.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί