Δ. Παπαγγελόπουλος: Aνόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια «στοχοποίησής» μου, από τον Κ. Χατζηδάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε σημερινή δήλωσή του χαρακτηρίζει «ανόητη, παρανοϊκή και αποτυχημένη», τη στοχοποίησή του από την πλευρά του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη και διευκρινίζει ότι οι χθεσινές αναφορές του αφορούσαν πρακτικές προηγούμενης κυβέρνησης.

Η αντιπαράθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με τον Κωστή Χατζηδάκη, ξεκίνησε χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το πόθεν έσχες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ο κ. Χατζηδάκης ζήτησε χθες από τον πρωθυπουργό την αποπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, λόγω τοποθέτησής του.

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

«Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου. Εγώ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκα σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους. Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών. Είναι προφανής λοιπόν η παραποίηση των λόγων μου. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Η “ άγνωστη” φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί