Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Ανοίγουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί – Η οικογένειά της πιστεύει ότι δεχόταν εκβιασμούς (Βίντεο)

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. Οι δικηγόροι της οικογένειάς της, υποστηρίζουν πως έχουν υποψίες ότι την εκβίαζαν. Μάλιστα, θα ζητήσουν να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της τραγικής μητέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν δάνειζε και σε ποιους χρήματα.

Η Ειρήνη Λαγούδη διατηρούσε λογαριασμούς σε δυο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειας της. Είχε οικονομική άνεση. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα λύσει το μυστήριο για το αν και πού δάνειζε χρήματα.

Η 44χρονη εισέπραξε τον περασμένο Νοέμβριο το ποσό των 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού 42 στρεμμάτων. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε όμως, ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στο λογαριασμό της και ανέρχεται στις 55.000 ευρώ.

Η οικογένεια της τραγικής μητέρας έχει σοβαρές υπόνοιες ότι κάποιοι την εκβίαζαν. Με κάποιο τρόπο την κρατούσαν. Γι’ αυτό και την έπεισαν να πάει στο ραντεβού θανάτου. Πιστεύουν ότι στη λίμνη καβγάδισε με τους δολοφόνους της, πριν την κάψουν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν όσα γνώριζαν για την οικονομική κατάσταση της Ειρήνης Λαγούδη αλλά και φιλικού της προσώπου.

Ανακάλυψαν ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο, η άτυχη μητέρα το είχε αγοράσει από τον στενό της φίλο. Το αυτοκίνητο ανήκε στη γυναίκα του. Είναι ο άνθρωπος που δηλώνει αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Δείτε το βίντεο:

star.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί