Στο Ηράκλειο το 19ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Αθλητισμού Κωφών

Tο 19ο Συνέδριο της EDSO (Ευρωπαϊκή Οργάνωση Αθλητισμού Κωφών) θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 18-19 Οκτωβρίου (ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel ). Για την ευρωπαϊκή συνεδρίαση, που συνδιοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών και η Περιφέρεια Κρήτης, θα συμμετέχουν πάνω από 33 χώρες με αποστολή 2 έως 3 κωφών εκπροσώπων. Στο συνέδριο αυτό θα προσέλθουν και 27 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της EDSO συμπεριλαμβανομένων και των επίτιμων μελών.

Το έτος 2019 η Ομοσπονδία έχει αναλάβει και τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών και Γυναικών το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί επίσης στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, «στη διάρκεια διεξαγωγής του Αθλητικού Συνεδρίου  την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 μμ. στην Αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος» του Δημαρχείου Ηρακλείου (Αγίου Τίτου 1, Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ. 71202 θα διεξαχθεί η Κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Καλοκαίρι του 2019, η οποία θα  είναι ανοικτή προς το ευρύ κοινό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί