Η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου για τον 2ο Δρόμο για την Υγεία

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ο «2ος Δρόμος για την Υγεία» από τον Καράβολα στο Βενιζέλειο Γ.Ν, από την Ένωση Εργαζομένων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, στηρίζοντας το σκοπό της και δίνοντας το μήνυμα για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου:

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση είτε ως εθελοντές αιμοδότες, δότες μυελού των οστών, είτε ως συμμετέχοντες στην διαδραστική ενημέρωση του Ι.Σ.Η, του Π.Σ.Φ, της Ε.Δ.Δ.Ε και της ΠΔΕ. Ευχαριστεί ακόμη ιδιαίτερα τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες που έφτασαν από τον Καράβολα στο Βενιζέλειο Γ.Ν αλλά και όσους τίμησαν με την παρουσία τους το σκοπό αυτής της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης για την πολύτιμη στήριξη τους:

– Τους συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου,

– Για την πολύτιμη συνεισφορά τους: Την Διοίκηση, την Τεχνική Υπηρεσία και το τμήμα Πληροφορικής του Βενιζελείου Γ.Ν.

– Για την αιγίδα: Την 7η Υ.ΠΕ, την ΠΔΕ, τον Ι.Σ.Η, τον Π.Σ.Φ π.τ Ηρακλείου – Λασιθίου και την Ε.Δ.Δ.Ε π. Κρήτης

– Τους αρωγούς: Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

-Την υποστήριξη : VESPACLUB, ΛΕ.Κ.Ο Ηρακλείου

– Τους χορηγούς: Παγκρήτια τράπεζα, Certo Porta, Caffe  Luigi, UNION coach Services, Vedema,,Cyclomania, Moraitis ποδήλατα – Ανταλακτικά, Μοτοποδηλατοεμπορική Στεφανάκης, News Café, ΠΕΤΑΛΙ procycling, Σπανός BIKES, ΠΕΤΑΛΙ procycling, TUV AYSTRIA HELLAS, Υγεία Ορθοπεδικά είδη, Χαλκιαδάκης Α.Ε, Cretalive, Alpha News, ,Kiss Fm,Music club, Web4cosmos.

-Τους δωροθέτες :Energy sport,Καρβελάς ηλεκτρικά, NF Box / Κίνηση-Athlete Factory, Πλιτς Πλατς Κολυμβητήριο,Sport point Μαρκαντωνάκης.

– Για τη μουσική επιμέλεια και παρουσίαση τους  Theodorakis Events και την αγαπητή Εβίτα!

-Για την παρουσίαση τους: Gerontis Figthers, 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

– Για την προσφορά τους: Την ΔΗ.Κ.Ε.Η, τον Σύλλογο Αλατσιατανών, το Μπουκέτο Μπαλόνια, και έναν προς έναν όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά τους

Για την παρουσία τους : Την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και ιδιαίτερα το μέλος της Κο Καπελάκη Γεώργιο καθώς όλους τους εκπρόσωπους της πολιτείας. που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί