Αντώναρος: Χρειάζεται νέος φορέας στην Κεντροδεξιά – «Καρφιά» για ΝΔ, τι λέει για ΠΓΔΜ

Την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, που «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής» ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Αντώναρος σχολίασε ότι επιβάλλεται η δημιουργία ενός φορέα με βασικές αρχές την εθνική συμφιλίωση και συνεννόηση και τη σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν είναι τυχαίο ότι στη σημερινή Νέα Δημοκρατία «κάποιοι φωνακλάδες με ρίζες στην Ακροδεξιά πήραν από τη μία μέρα στην άλλη -και μάλιστα κατ’ απονομή- ηγετικές θέσεις».

Εξάλλου, επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική συνεννόηση. «Συνεννόηση δεν σημαίνει συμφωνία, δεν σημαίνει ούτε καν συναίνεση. Σημαίνει όμως την αναζήτηση κοινών τόπων, όπου επιβάλλεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ανέφερε ότι «δεν είναι τέλεια», ωστόσο ανέφερε ότι τον βρίσκει «απόλυτα σύμφωνο» η υποχρέωση που ανέλαβε η γειτονική χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της με την απάλειψη όλων των στοιχείων αλυτρωτισμού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί