Ζουράρις: Δεν ψηφίζω τη συμφωνία των Πρεσπών

Τη θέση του να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο επανέλαβε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις.

Μιλώντας στο Ράδιο Έναντι της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε “κλοπή” και “πνευματική προσβολή” τη Συμφωνία των Πρεσπών. “Θα είναι μεγάλη ζημιά για την αριστερά στην περιοχή. Αυτό που συμβαίνει είναι υφαρπαγή. Η κλοπή, η λωποδυσία του ονόματος μας προσβάλλει πνευματικά. Είναι πνευματική προσβολή”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Ζουράρις απέδωσε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό, σε μια παρεξηγημένη ερμηνεία του διεθνισμού που τον οδήγησε σε πεπλανημένη άποψη.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός, εξήγησε ότι παραιτήθηκε από υφυπουργός Παιδείας λόγω της Βόρειας Ηπείρου και τη στάση της Αλβανίας.

Τέλος, ο κ. Ζουράρις χαρακτήρισε “φασιστοειδές” τον Δημήτρη Καμμένο, σχολιάζοντας την ίδρυση του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού». “Αυτός είναι φασιστοειδής ελεεινού χαρακτήρος. με έχει προσβάλει κατ’επανάληψη, είναι η άκρα φασιστική. Είναι ακροδεξιά φάση του πολιτικού σκηνικού”, τόνισε ο κ. Ζουράρις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί